تخریب ساختمان در تهران No Further a Mystery

موسوی‌فرد، نمایندهٔ ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعهٔ اهواز روز چهارشنبه ۴ خرداد و پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ را در آبادان و خرمشهر عزای عمومی اعلام کرد.

به گفته صادق خلیلیان استاندار خوزستان، سازه ساختمان متروپل بسیار سنگین بوده و این ساختمان در شش طبقه طراحی شده بود اما بعد سه طبقه و بعد از آن مجدداً دو طبقه دیگر به آن اضافه شد. رئیس کل دادگستری استان خوزستان دستور بررسی علت و عوامل بروز این حادثه را صادر کرد.

الف – ساختمان بنایی با دیوار باربر : در این نوع سیستم سازه ای ابتدا سقف ساختمان از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود سپس نوبت دیوارها خواهد بود. همچنین در حین تخریب باید حتماً از شمع استفاده شود.

به گفتهٔ معاون سازمان منطقه آزاد اروندپژمان فرجی، روند تخریب بقایای متروپل به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء محول شد.[۷۱] خبرگزاری تسنیم که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در ۲۰ تیر ۱۴۰۱ گزارش داد که تا آن تاریخ، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به‌عنوان ۲۰ درصد پیش‌پرداخت مبلغ قرارداد به قرارگاه خاتم‌الانبیاء پرداخت شده است.[۷۲]

↑ «رئیس‌جمهور با خانواده جانباختگان متروپل در مینوشهر خرمشهر دیدار کرد». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.

شیوه کار سنجاقتماس با سنجاقلیست خدمات سنجاقدانلود اپلیکیشنسوالات متداول

↑ «توضیح استاندار خوزستان در خصوص چرایی ریزش ساختمان متروپل آبادان». خبرگزاری برنا. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.

اولین سوالی که برای پیمانکار مهمه اینه که بتونه تشخیص بده باید ساختمان رو با روش دستی از بالا به پایین تخریب کنه یا با ماشین های سنگین مثل بیل مکانیکی ، گوی تخریب ، لودر ، کامیون و …

بعلت پرخطر بودن تخریب ساختمان، ایمنی کارگران و محیط پروژه بالاترین الویت را دارد.

نهادهای زیادی هستند که شهرداری باید از آنها استعلام بگیرد که همین موضوع، روند صدور پروانه را طولانی می کند. البته اقداماتی هم انجام گرفته تا مدت زمان صدور مجوزهای ساختمان در تهران ساختمانی به زیر ۲ ماه برسد.

↑ «دستگیری ۱۰ نفر از عوامل اصلی در حادثه متروپل». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

↑ «دقایقی قبل اتفاق افتاد: ساختمان متروپل مجدداً ریزش کرد». خبرگزاری برنا.

این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برج‌های دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]

ساعت ۱۲:۱۵ حضور گروه امداد و نجات سازمان آتش‌نشانی تهران در محل حادثه.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “تخریب ساختمان در تهران No Further a Mystery”

Leave a Reply

Gravatar